ORGANIZACIJA JE KLJUČ USPEHA

AKTIVNOSTI

"Znati nije dovoljno, mora se primeniti. Hteti nije dovoljno, mora se uraditi."
Johan Volfgang gete
pisac

OSMIŠLJAVANJE AKCIJA

Dolazimo do saznanja sa kakvim se problemima susreće naša zajednica. Definišemo postojeći problem i prikupljamo podatke koji mogu biti od značaja za realizaciju naše akcije.

POSEĆIVANJE KLUBOVA

Podrška u rešavanju problema kojim se bavimo nam je od velike važnosti. Što je podrška šira, veće su šanse za uspeh. Članovi drugih Rotarakt klubova teže zajedno sa nama ka ostvarenju promene koju želimo da postignemo u našem okruženju.

ORGANIZOVANJE

Kada razradimo strategiju i prikupimo sredstva za realizaciju naše akcije, izradimo akcioni plan. Plan sadrži: listu aktivnosti, osobe zadužene za izvršenje tih aktivnosti, rokove, potrebna sredstva.

DRUŽENJE

Najlepši deo je druženje, gde svi iz različitih klubova dolazimo da podržimo akcije jedni drugih i da provedemo jedno kvalitetno vreme zajedno.

DONIRANJE

Sav skupljeni prilog ide u humanitarne svrhe. Svaki klub pre pravljenja same akcije odredi koje su to najugroženije ustanove kojima treba pomoć.

HUMANOST

Pomažemo onima kojima zaista treba pomoć, onima prema kojima život nije bio darežljiv i podržavamo jedni druge.

DRUŽENJE I SLUŽENJE

PREDAVANJE

Članovi Kluba su prisustvovali fantastičnom predavanju, koje je održao Craig Simons, iz Rotaract Kluba Hampstead, na kome je govorio o sebi, svom putu kroz Rotarakt i Aspergerovom sindromu. Domaćini predavanja su bili naši dragi prijatelji iz Rotarakt Kluba Beograd Dunav.

DRUŽENJE

Druženje sa našim dragim prijateljima iz Rotarakt Kluba Bg Dedinje.

PREDAVANJE

Članovi Kluba su posetili predavanje u organizaciji Rotarakt Kluba Bg Sava, na kome je njihova članica, Tijana Pantelić, govorila na temu “Veštine i tehnike prezentovanja”.

AUKCIJA SLIKA

Članovi Kluba su posetili akciju, jesenju aukciju slika, naših dragih prijatelja iz Rotarakt Kluba Bg Dedinje i Rotarakt Kluba Bg Metropolitan, sa koje su sva prikupljena sredstva namenjena Školi za slepe i slabovide.

SKUPŠTINA

Članovi Kluba su posetili prvu ovogodišnju Skupstinu rotarakt distrikta #2483, koja se održala na Srebrnom Jezeru. Ovim putem smo prisustvovali i podržali akciju naših prijatelja iz Rotarakt Kluba Beograd, koja se zasniva na dizanju svesti o važnosti prevencije raka dojke kod žena.

SASTANAK

Uspešno održan sastanak na kome smo imali posetu članova našeg mentorskog Kluba, Rotary Beograd Čukarica i drugara iz Interakt Beograd Čukarica.

STRELJANA

Član Kluba, Nikola Luković, je bio deo pobedničkog tima i doneo nam zlatni pehar i predivne utiske, na akciji u streljani Tiron, koju su organizovali naši dragi prijatelji iz Rotarakt Kluba Bg Sava. Ideja akcije bila je druženje, obuka o rukovanju oružjem, kao i takmičenje u preciznom gađanju pištoljima.

MASKENBAL

Članovi Kluba posetili tradicionalni “Maskenbal”, akciju u organizaciji Rotarakt Kluba Beograd i proveli se spooktakularno!

BOHEMIAN RHAPSODY

Teambuilding Kluba uz film Bohemian Rhapsody.

SASTANAK

Druženje sa dragim prijateljima iz Rotarakt Kluba Bg Dunav, posle redovnog sastanka.

Close Menu